Rolunk

Tudjon meg többet rólunk

Korunk talán legnagyobb kihívása az, hogy hogyan védjük meg környezetünket és annak értékeit. Jövőnk merőben függ attól, amit ma cselekszünk. Tudatos és hatékony módszerekkel próbálunk lépéseket tenni azért, hogy óvjuk azt az energiát, mely fejlődésünkhöz és környezetünk biztonságához elengedhetetlen. Ez az a motiváció, ami bennünket hajt és fejlődésre ösztönöz minket. Úgy gondoljuk, hogy a jelenbeli teljesítményünk jövőnk záloga.

„Energerikai innováció” talán ez a két szó fejezi ki leginkább vállalatunkat és tevékenységeinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és engedje meg, hogy innovatív módszereinkkel takarítsunk meg energiát akár Önnek, akár az Ön által képviselteknek.

Vállalatunk megalakulásának célja az volt, hogy mint generálkivitelező részt vegyen az energetikai korszerűsítés elsősorban lakóépületekre vonatkozó szegmensében. Portfóliónkat, vezetőinket, szakembereinket ehhez mérten választottuk és képeztük ki, hogy együtt, felkészülten méltán lehessünk részesei egy a környezetet szolgáló tevékenységnek. Csapatunk a legapróbb részletekig képes iparosított technológiával és egyéb technológiával épült épületek energetikai korszerűsítésére, a kezdeti felmérésektől a munka kivitelezésén át az átadásig. Eddigi megrendelőink igazolhatják, hogy alapelveinkhez hűen végezzük munkáinkat, mely bizalommal és megnyugvással töltötte el őket. Kérem, ha szolgáltatásaink felkeltette érdeklődését keressen meg minket és egy személyes találkozó keretein belül minden olyan információt megtudhat, mellyel részese lehet környezetünk megóvásában és jövőnk biztonságának megalapozásának.

Köszönjük, hogy weboldalunkat böngészte.

Minősítések, tanúsítványok
ISO, OSHAS, MSZ-EN tanúsítványok