Iparosított technológiával épült épületek energetikai korszerűsítése

Iparosított technológiával készült épületek energetikai korszerűsítése

feature1
Iparosított technológiával készült épületek energetikai korszerűsítése

Homlokzati hőszigetelés

Magyarországon csaknem kétmillió ember él panel, vagy egyéb iparosított  technológiával épített  házakban. Az 1950-es évektől egészen a 1980-as évek végéig készült épületek az akkori követelményeknek megfelelően készültek, ami mára már elavultnak számítanak. Fűtésük és hűtésük rengeteg energiát emészt fel, amit lakóinak meg kell fizetniük. Egy jól átgondolt és megtervezett homlokzati hőszigeteléssel a fűtésre szánt energiát akár 35%-kal is csökkenteni lehet. Beszállítóink az építőanyagok ezen területén kimagasló minőséget és hosszú élettartamot garantálnak termékeikre, melyek nagyban hozzájárulnak az energia megtakarításhoz, valamint az esztétikus megjelenéshez.

feature6
Iparosított technológiával készült épületek energetikai korszerűsítése

Lapostető hő- és vízszigetelése

Az iparosított technológiával készült épületek 95%-a lapostetős épület. A lapostető egy nagy felület, melynek hő-és vízszigetelésére építésük során nem fordítottak kellő figyelmet. A hőszigetelés a legtöbb esetben teljesen hiányzik az épületek tetejéről, vízszigetelésük elavult, sok a beázás és következésképpen az állagromlás. Tapasztalt szakembereink a leginnovatívabb módszerekkel állnak kedves megrendelőink rendelkezésére a lapostetők korszerűsítése tekintetében, legyen szó hő, vagy vízszigetelésről egyaránt. Befúvásos technológiával roncsolásmentesen, tudjuk elvégezni a lapostetők hőszigetelését, majd a vízszigetelés korszerűsítését. Így a lapostető továbbra is járható marad, valamint a munkálat a lehető legkevesebb zajjal és bontással jár. A legfelső szinti lakások télen akár 10%-al  melegebbek, nyáron padig jóval hűvösebbek lesznek.

feature3
Iparosított technológiával készült épületek energetikai korszerűsítése

Nyílászárók cseréje korszerű, műanyag nyílászárókra

Az új, korszerű nyílászárók merőben hozzájárulnak lakókörnyezetünk javulásához, jobb hőszigetelők, hőhídmentesek, biztonságosak, nem utolsó sorban pedig hangszigetelésük is 50%-al jobb, mint a régi műanyag, vagy fa szerkezetű nyílászáróké. Egy tervezett energetikai korszerűsítés egyik legfontosabb eleme a nyílászárócsere. Homlokzati hőszigeteléssel együtt a házak energia megtakarítása akár a 40-45%-ot is elérheti, nem beszélve az esztétikai javulásról, valamint a lakókörnyezet komfortjának növekedéséről. Gyártó partnereink a legmodernebb technológiával állítják elő a megfelelő hőszigetelésű nyílászárókat, melyek hosszú évtizedekig szolgálják majd Önt és környezetét.

Iparosított technológiával készült épületek energetikai korszerűsítése

Gépészeti korszerűsítés

Egyedi energiafogyasztás mérő berendezések, valamint szabályzók beépítésével optimalizálható a társasházak energia felvétele, így az egyes lakások az általány díj helyett egyedi elszámolásban fizethetik az általuk felhasznált energia árát. Vagy az általány díj jelentősen csökkenhet lakásonként. Egy energetikai korszerűsítésen átesett épület ahol a homlokzat és a lapostető hőszigetelése, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént és a gépészeti korszerűsítést elvégzik akár 50%-al kevesebb energiát hasznosít. A lakókörnyezet biztonságosabbá, komfortosabbá, esztétikusabbá és élhetőbbé válik, a lakások reálértéke jelentősen növekszik.