Bemutatkozás

Cégbemutató


 

Az Innouniversal Kft. 2011-ben,  építőiparban jártas szakemberek összefogására, valamint jogelődjeinek eredményeire támaszkodva alakult magánvállalkozás.

A tökéletességre törekedve, elhivatottan vezetjük vállalkozásunkat, hogy a XXI. századi kihívásoknak megfeleljünk, valamint, hogy jövőbeni Megrendelőink számára a legkomplexebb és legkielégítőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani az építőipar számos területén, legyen szó egy egyszerű felújításról, vagy egy komplex generálkivitelezésről.

Vezetőink és szakembereink egyaránt törekszenek arra, hogy tudásukat és kitartásukat ötvözve megtegyenek mindent azért a közös célért, hogy munkánkat a lehető legjobban és legpontosabban el tudjuk végezni.

Gondolatmenetünket négy alapelvünk jellemzi a legjobban:

  • Megbízhatóság
  • Szakmaiság
  • Pontosság
  • Rugalmasság

Felfogásunknak és eltökéltségünknek köszönhetően olyan munkákat nyerhettünk meg, mellyel nem sok úgymond “fiatal” vállalkozás büszkélkedhet. Hála vezetőinknek, akik cégünk jogelődjeinek vezetése során hatalmas tapasztalatra tettek szert mind szakmailag, mind pedig vállalkozásvezetésileg egyaránt.

Referenciáink szolgálnak például arra, hogy a fent leírtak tények, melyekről meg lehet győződni. Jövőbeni Megrendelőink előtt nincs titkunk, eddig elvégzett munkáinkat bármikor megtekintheti, referencia igazolásaink minden eddigi Megrendelőnktől a rendelkezésre áll.

Vállaltunk profiljához mérten rendelkezik a minősítések széles palettájával, melyeket a Minősítéseink menüpontban tekinthet meg. Ezen felül 415 millió forintos építési-szerelési biztosítással is. Cégünk rendelkezik az Építkezők Országos Szövetsége által kiadott Panaszmentességi Igazolással (KM-20-3504-042015), mely az alábbi linken meg is tekinthető: http://nyugodtepitkezes.hu/efe-panaszmentes-vallalkozasok/

(A jobb alsó részen található ablakba a név mezőbe az “Innouniversal Kft.” kifejezést kell beírni)

Reméljük, hogy rövid bemutatónk elnyerte tetszését és hamarosan Megrendelőink közt tudhatjuk Önt!

Tisztelettel:
Az INNOUNIVERSAL Kft csapata.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.